Ισπανικά

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

SpainΗ γλώσσα του Θερβάντες, του Λόρκα ή του Αλμοδόβαρ. Μία γλώσσα που επεκτείνεται όλο και περισσότερο και σήμερα χρησιμοποιείται από περισσότερους από 500 εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο. Κατά το Ινστιτούτο Θερβάντες η ισπανική γλώσσα είναι η δέυτερη στην διεθνή επικοινωνία! Επίσης προβλέπεται ότι το 2030 το 7,5% του παγκοσμίου πληθυσμού θα είναι ισπανόφωνο ενώ το 2050 οι Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι η πρώτη ισπανόφωνη χώρα στον κόσμο.

Σήμερα σχεδόν 20 εκατομμύρια άτομα μαθαίνουν ισπανικά. Αν θες και εσύ να είσαι ένας από αυτούς, στα Κέντρα μας διαμορφώνουμε το απαιτούμενο πρόγραμμα σπουδών σε 4 σχολικά έτη.

  • Πρώτο έτος  ΕΠΙΠΕΔΑ: Α1 (Στοιχειώδης γνώση), Α2 (Βασική γνώση), Β1 (Μέτρια γνώση). Στο τέλος αυτής της σχολικής χρονιάς οι σπουδαστές θα έχουν την δυνατότητα να δώσουν εξετάσεις για το πτυχίο "Diploma Α2" ή το πτυχίο "Diploma Inicial επίπεδο Β1" του Instituto Cervantes.
  • Δεύτερο έτος  ΕΠΙΠΕΔΑ: B1 (Μέτρια γνώση), B2 (Καλή γνώση) Στο τέλος αυτής της σχολικής χρονιάς οι σπουδαστές θα έχουν την δυνατότητα να δώσουν εξετάσεις για το πτυχίο - Diploma Intermedio του Instituto Cervantes (επίπεδο Β2) και για το Κρατικό Πτυχίο Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ) του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας, ΥΠΕΠΘ  επίπεδο Β2).
  • Τρίτο έτος  ΕΠΙΠΕΔΟ: C1 (Πολύ καλή γνώση). Στο τέλος αυτής της σχολικής χρονιάς οι σπουδαστές θα έχουν την δυνατότητα να δώσουν εξετάσεις για το πτυχίο - Diploma AVANZADO του Instituto Cervantes (επίπεδο C1) και για το Κρατικό Πτυχίο Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ) του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας, ΥΠΕΠΘ (επίπεδο Γ1).
  • Τέταρτο έτος  ΕΠΙΠΕΔΟ: C2 (Άριστη γνώση). Στο τέλος αυτής της σχολικής χρονιάς οι σπουδαστές θα έχουν την δυνατότητα να δώσουν εξετάσεις για το πτυχίο - Diploma SUPERIOR του Instituto Cervantes (επίπεδο C2).