ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ 2024-25

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ 2024-25

 

1. Γονείς που έχουν ήδη εγγεγραμμένα τα παιδιά τους

Λαμβάνοντας υπόψη την ανησυχία σας για το αν ο Σταθμός μας μπορεί να καλύψει τα vouchers δικαιούχων ΕΣΠΑ σας διαβεβαιώνουμε ότι, 

με την αύξηση της δυναμικότητας που έγινε πρόσφατα,  μπορούμε να απορροφήσουμε όλα τα παιδιά που είναι εγγεγραμμένα.

ΟΜΩΣ…

Επειδή οι υπόλοιπες θέσεις θα καλυφθούν με vouchers νέων γονέων και για αυτούς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας,

παρακαλούμε, να μας στείλετε το voucher μόλις το κατεβάσετε,

στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. μαζί με την ακριβή ημερομηνία γέννησης (μέρα-μήνας-έτος) και 2 τηλέφωνα επικοινωνίας (για γρήγορη κατανομή στα τμήματα).

Τα στοιχεία σας προφανώς τα έχουμε, αλλά, η αναζήτησή τους θα μας καθυστερήσει, γι’ αυτό παρακαλούμε να μας τα στείλετε ξανά στο παραπάνω e-mail.

Προσοχή να μας στείλετε το voucherκαι ΟΧΙ τα οριστικά αποτελέσματα!

Δυστυχώς δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να σας καλύψουμε αν καθυστερήσετε να μας στείλετε το voucher αμέσως μόλις το παραλάβετε.

Και αυτό, γιατί πρέπει να απαντήσουμε στους νέους γονείς αν μπορούμε να τους δεχθούμε ή όχι (έτσι ώστε να αναζητήσουν θέση σε άλλο σταθμό!)

Επισημαίνουμε, μόνο στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. μαζί με την ακριβή ημερομηνία γέννησης (μέρα-μήνας-έτος) και 2 τηλέφωνα επικοινωνίας.

2. ΝΕΟΙ Γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους

Πρέπει να μας στείλετε το voucher μόλις το κατεβάσετε, αποκλειστικά στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. μαζί με την ακριβή ημερομηνία γέννησης (μέρα-μήνας-έτος) και 2 τηλέφωνα επικοινωνίας.

Προσοχή να μας στείλετε το voucherκαι ΟΧΙ τα οριστικά αποτελέσματα!

Αν ισχύσει το περσινό σύστημα έκδοσης των vouchers (3 ημέρες, βάσει ΑΦΜ) μην ανησυχείτε διότι έχουμε προβλέψει για την τήρηση προτεραιότητας.

Για παράδειγμα το 1ο voucher της 3ης ημέρας έχει προτεραιότητα του 3ου voucher της 1ης ημέρας.

Επειδή, υπάρχει ενδεχόμενο τα αποτελέσματα να ανακοινωθούν τις απογευματινές ώρες (μπορεί ακόμη και πριν τα μεσάνυχτα) κατά τις οποίες δεν λειτουργεί ο Σταθμός,

πρέπει να στείλετε τα vouchers με e-mail και όχι να τα φέρετε εσείς οι ίδιοι, διότι τότε θα είναι πολύ αργά.

Επί πλέον με τον τρόπο αυτό αποφεύγετε την ταλαιπωρία και τον συνωστισμό.

Βρεφονηπιακός και Παιδικός Σταθμός

Στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των Εκπαιδευτηρίων Πλάτωνος ανήκει ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ.

Με ειδικά μελετημένους χώρους, με ηλιόλουστες αίθουσες, με εξωτερικούς χώρους και γήπεδο με ειδικό πιστοποιημένο τάπητα ασφαλείας, με συστήματα, ηχομόνωσης, θέρμανσης, κλιματισμού και υγιεινής.

Με τα πιο σύγχρονα συστήματα πυρασφάλειας (πυρανιχνευτές και αυτόματοι καταιονιστές-sprinklers), το συγκρότημα είναι το πλέον ασφαλές Εκπαιδευτήριο στη Λέσβο. Κανένα κτήριο Δημόσιο ή Ιδιωτικό δε διαθέτει τέτοια ενεργητική και παθητική ασφάλεια.

Οι ευρύχωροι, φωτεινοί, φιλικοί, χρωματιστοί και ζεστοί χώροι έγιναν για να παρέχουν ασφάλεια και ευκαιρίες για παιχνίδια και δημιουργία. Ο Σταθμός είναι ο προθάλαμος της σχολικής ζωής του παιδιού.

Δεν είναι απλά ένας χώρος φύλαξης των παιδιών. Είναι κέντρο αγωγής των παιδιών προσχολικής ηλικίας με την καθοδήγηση επαγγελματιών, οι οποίοι έχουν κάνει ειδικές σπουδές στη διαπαιδαγώγηση των μικρών παιδιών.

Κάθε παιδί εντάσσεται σε τμήμα με παιδιά της ίδιας ηλικίας.

Οι περισσότεροι γονείς μπορούν να στέλνουν πλέον τα παιδιά τους στον Βρεφονηπιακό  Σταθμό από 6 μηνών περίπου για περισσότερες ή λιγότερες ώρες καθημερινά. Όλοι όμως επιθυμούν να εξασφαλίσουν το καλύτερο, να βρουν δηλαδή ένα άρτιο οργανωμένο και εξοπλισμένο χώρο, ενώ ταυτόχρονα με την κατάλληλη αγωγή να καλλιεργείται η προσωπικότητα του παιδιού.

Με στόχο την κοινωνική συμπεριφορά των παιδιών (θετική διάθεση, εσωτερική ηρεμία, καλοί τρόποι κλπ.) ο Βρεφονηπιακός - παιδικός σταθμός των Εκπαιδευτήριων Πλάτωνος έχει αλλάξει το δεδομένα στην ιδιωτική προσχολική εκπαίδευση στην πόλη μας.

Διατίθεται Σχολικό Λεωφορείο.

Ώρες λειτουργίας, καθημερινά 07:30 – 15:30

Δείτε φωτογραφίες από τις εγκατάστασεις μας κάνοντας κλικ Εδώ