Ενημερωτικό για ΕΣΠΑ 2023-24

Η ημερομηνία ανακοίνωσης των οριστικών αποτελεσμάτων άλλαξε και αναμένεται να δημοσιοποιηθεί από την  ΕΕΤΑΑ.

Την ημέρα που θα δημοσιοποιηθούν:

1. Γονείς που έχουν ήδη εγγεγραμμένα τα παιδιά τους

Λαμβάνοντας υπόψη την ανησυχία σας για το αν ο Σταθμός μας μπορεί να καλύψει τα vouchers δικαιούχων ΕΣΠΑ σας διαβεβαιώνουμε ότι, με την αύξηση της δυναμικότητας που έγινε πρόσφατα, μπορούμε να απορροφήσουμε όλα τα παιδιά που είναι εγγεγραμμένα.

ΟΜΩΣ…

Επειδή οι υπόλοιπες θέσεις θα καλυφθούν με vouchers νέων γονέων και για αυτούς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, παρακαλούμε να μας στείλετε το voucher μόλις το κατεβάσετε, στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. μαζί με την ακριβή ημερομηνία γέννησης (μέρα-μήνας-έτος) και 2 τηλέφωνα επικοινωνίας (για γρήγορη κατανομή στα τμήματα).

Δυστυχώς δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να σας καλύψουμε αν παραλάβουμε το voucher μετά από 1 ώρα από την ώρα ανάρτησης των αποτελεσμάτων. Και αυτό γιατί πρέπει να απαντήσουμε στους νέους γονείς αν μπορούμε να τους δεχθούμε ή όχι (έτσι ώστε να αναζητήσουν θέση σε άλλο σταθμό!)

Επισημαίνουμε, μόνο στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. μαζί με την ακριβή ημερομηνία γέννησης (μέρα-μήνας-έτος) και 2 τηλέφωνα επικοινωνίας και όχι μετά από 1 ώρα από την δημοσίευση των vouchers.

Πραγματικά πέραν αυτού του χρονικού περιθωρίου δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα υπάρχει θέση.

2. ΝΕΟΙ Γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους

Πρέπει να μας στείλετε το voucher μόλις το κατεβάσετε, στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. μαζί με την ακριβή ημερομηνία γέννησης (μέρα-μήνας-έτος) και 2 τηλέφωνα επικοινωνίας.

Επειδή, υπάρχει ενδεχόμενο τα αποτελέσματα να ανακοινωθούν τις απογευματινές ώρες (μπορεί ακόμη και πριν τα μεσάνυχτα) κατά τις οποίες δεν λειτουργεί ο Σταθμός, πρέπει να στείλετε τα vouchers με e-mail και όχι να τα φέρετε εσείς οι ίδιοι, διότι τότε θα είναι πολύ αργά. Επί πλέον με τον τρόπο αυτό αποφεύγετε την ταλαιπωρία και τον συνωστισμό.

Παιδικός Σταθμός

Στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των Εκπαιδευτηρίων Πλάτωνος ανήκει ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ.

Με ειδικά μελετημένους χώρους, με ηλιόλουστες αίθουσες, με εξωτερικούς χώρους και γήπεδο με παχύ χλοοτάπητα, με συστήματα, ηχομόνωσης, θέρμανσης και υγιεινής.

Με τα πιο σύγχρονα συστήματα πυρασφάλειας (πυρανιχνευτές και αυτόματοι καταιονιστές-sprinklers), το συγκρότημα είναι το πλέον ασφαλές Εκπαιδευτήριο στη Λέσβο. Κανένα κτήριο Δημόσιο ή Ιδιωτικό δε διαθέτει τέτοια ενεργητική και παθητική ασφάλεια.

Οι ευρύχωροι, φωτεινοί, φιλικοί, χρωματιστοί και ζεστοί χώροι έγιναν για να παρέχουν ασφάλεια και ευκαιρίες για παιχνίδια και δημιουργία. Ο Παιδικός Σταθμός είναι ο προθάλαμος της σχολικής ζωής του παιδιού.

Δεν είναι απλά ένας χώρος φύλαξης των παιδιών. Είναι κέντρο αγωγής των παιδιών προσχολικής ηλικίας με την καθοδήγηση επαγγελματιών, οι οποίοι έχουν κάνει ειδικές σπουδές στη διαπαιδαγώγηση των μικρών παιδιών.

Οι περισσότεροι γονείς στέλνουν πλέον τα παιδιά τους στον Παιδικό Σταθμό από 2 ετών περίπου για περισσότερες ή λιγότερες ώρες καθημερινά. Όλοι όμως επιθυμούν να εξασφαλίσουν το καλύτερο, να βρουν δηλαδή ένα άρτιο οργανωμένο και εξοπλισμένο χώρο, ενώ ταυτόχρονα με την κατάλληλη αγωγή να καλλιεργείται η προσωπικότητα του παιδιού.


Με στόχο την κοινωνική συμπεριφορά των παιδιών (θετική διάθεση, εσωτερική ηρεμία, καλοί τρόποι κλπ.) ο παιδικός σταθμός των Εκπαιδευτήριων Πλάτωνος αλλάζει το δεδομένα στην ιδιωτική προσχολική εκπαίδευση στην πόλη μας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
Ωράριο λειτουργίας προσαρμοσμένο στο νέο ωράριο των Δημοσίων Υπαλλήλων
07:30πμ – 3:30μμ

Δείτε φωτογραφίες από τις εγκατάστασεις μας κάνοντας κλικ Εδώ