Βράβευση Ρομποτικής - Απόσπασμα

Όπως ήδη ενημερωθήκατε σε προηγούμενο email, έπειτα από την διπλή συμμετοχή του σχολείου μας στο φετινό Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής με θέμα « Ο Πλούτος του τόπου μου», λάβαμε το βραβείο «Πρωτότυπης Προσέγγισης Θέματος». Πιο συγκεκριμένα, με την συμμετοχή μας αυτή επιδιώξαμε την ανάδειξη του προϊόντος «Λαδοτύρι Μυτιλήνης» . Παρακάτω σας παραθέτουμε το σύνδεσμο στον οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε την βράβευση μας που πραγματοποιήθηκε σε ζωντανή σύνδεση στο κανάλι της WROHELLASστο Youtube.

 

ΛΑΔΟΤΥΡΙNHSI.jpg

Youtube https://www.youtube.com/watch?v=JSZrAohu9M8

 

Πρότυπο Νηπιαγωγείο

 To Νηπιαγωγείο “Ο ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ” είναι το πρώτο Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο στην Μυτιλήνη. Ιδρύθηκε το 2008 και απευθύνεται σε παιδιά νηπιακής και προ-νηπιακής ηλικίας. Στεγάζεται στην αριστερή πτέρυγα του κτηριακού συγκροτήματος των Εκπαιδευτηρίων Πλάτωνος,στη Χρυσομαλλούσα.

Με ξεχωριστάτμήματα προνηπίων και νηπίων.

Με μεγάλους ευήλιους και ευάερους χώρους, με αυλή με χλοοτάπητα ακολουθεί το πρόγραμμα του υπουργείου διανθίζοντάς το με επί πλέον δραστηριότητες (πολλές από αυτές υπάρχουν στον τομέα Φωτογραφίες), όπως Γνωριμία με την Αγγλική γλώσσα με καθηγήτρια που έχει την Αγγλική σαν μητρική γλώσσα, υπολογιστές με ειδικά προγράμματα σε συνεργασία με μεγάλα Ιδιωτικά Σχολεία στην Αθήνα και πολλά άλλα.

Με μοναδικά μέτρα ασφάλειας. Το μοναδικό κτήριο με μέτρα ενεργητικής πυροπροστασίας (με πυρανιχνευτές και αυτόματα συστήματα καταιονισμού- sprinklers) και παθητικής ασφάλειας (πυράντοχα διαμερίσματα και πόρτες) είναι το μόνο που πλοιρεί τις νέες διατάξεις ασφάλειας. Κανένα άλλο Eκπαιδευτήριο του νησιού, οποιασδήποτε βαθμίδας, ιδιωτικό ή δημόσιο, δεν το ανταγωνίζεται με ασφάλεια.

Το Νηπιαγωγείο διαθέτει Σχολικό Λεωφορείο.

Δείτε φωτογραφίες από τις εγκατάστασεις μας κάνοντας κλικ Εδώ