Αποτελέσματα LRN και MSU Μαΐου - Ιουνίου 2021

Αποτελέσματα LRN B2, C2 / Μάιος + Ιούνιος 2021 : Επιτυχία 100%

Αποτελέσματα Proficiency MSU / Μάιος + Ιούνιος 2021 : Επιτυχία 100%

100% το ποσοστό επιτυχίας μας σε όλες τις εξετάσεις Β2 και Γ2 της περιόδου Μαΐου / Ιουνίου 2021. Και μάλιστα με προετοιμασία αποκλειστικά με διαδικτυακά μαθήματα.

Μερικά από τα σχόλια που δημοσίευσαν γονείς και επιτυχόντες μαθητές μας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στις καθηγήτριες τους για την εξαιρετική δουλειά τους!!! Ευχαριστούμε πολύ (Χριστίνα Ζ. - Μητέρα επιτυχόντος)

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!! Συγχαρητήρια στα Εκπαιδευτήρια Πλάτωνος !! Ευχαριστούμε πολύ όλες τις δασκάλες και ιδιαίτερα την κυρία Κατερίνα Πλάτων για την αγάπη και την στήριξή της (Γεωργία Β. - Μητέρα επιτυχούσας)

Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να επιλέξω ένα φροντιστήριο ξένων γλωσσών πάλι τα Εκπαιδευτήρια Πλάτωνος θα επέλεγα ξανά και ξανά.. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!!! (Χριστίνα Σ. - επιτυχούσα)

Συγχαρητήρια στα φροντιστήρια Πλάτωνος!!! (Μαριάνθη Κ. - Μητέρα επιτυχόντος)

00LRN_MAY_JUNE_2021.jpg 00MSU_MAY_JUNE_2021.jpg

Κέντρα Ξένων Γλωσσών

50xroniaΤα Κέντρα Ξένων Γλωσσών των Εκπαιδευτηρίων Πλάτωνος σας ανοίγουν το δρόμο για να κατακτήσετε τον κόσμο. Γνωρίστε άλλους πολιτισμούς και κουλτούρες και δώστε στα παιδιά σας τη δυνατότητα να αποκτήσουν όσο το δυνατό περισσότερα εφόδια.

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Πλάτωνος διδάσκονται Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά και Τουρκικά από καθηγητές με πολυετή πείρα και γνώση.

Οι σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας και εκμάθησης των ξένων γλωσσών θα καλλιεργήσουν τη θετική στάση σας απέναντι στις ξένες γλώσσες.

Λειτουργούν επίσης τμήματα ενηλίκων, καθώς και ταχύρυθμα τμήματα για εσάς που θέλετε να φρεσκάρετε τις γνώσεις σας ή που έχετε τη διάθεση να μάθετε μια καινούρια γλώσσα.

 

Γνωρίστε μας και είναι σίγουρο ότι θα θέλετε να τα μάθετε όλα.

Δείτε φωτογραφίες από τις εγκατάστασεις μας κάνοντας κλικ Εδώ

Σμύρνης 13 Ασκληπιού 41 Χρυσομαλλούσης 4
smyrnis asklipiou xrisomallousis