Αποτελέσματα εξετάσεων Μαΐου 2019

Αποτελέσματα εξετάσεων Μαΐου 2019

00CELC ΜΑΙΟΣ 2019.jpg 00CELP ΜΑΙΟΣ 2019.jpg 00ECCE ΜΑΙΟΣ 2019.jpg 00ECPE ΜΑΙΟΣ 2019.jpg 00LRN C2 _ ΜΑΙΟΣ 2019.jpg 00LRN-B2 ΜΑΙΟΣ 2019.jpg 00ΓΑΛΛΙΚΑ ΜΑΙΟΣ 2019.jpg 00ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΠγ ΜΑΙΟΣ 2019.jpg

¨Στις 22/07/2019, ο πατέρας του μαθητή Θεμιστοκλή Βουτσή, δημοσίευσε στο fb ...

Χθες ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων των αγγλικών proficiency. Πρώτα απ΄όλα ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που πέτυχαν και ολοκλήρωσαν αυτόν τον μαθησιακό κύκλο, καθώς και στα παιδιά που θα ξαναπροσπαθήσουν. Οφείλουμε όμως όλοι οι γονείς ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ και  ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σ'αυτούς που δίδαξαν τα παιδιά μας όλα αυτά τα χρόνια. Σ'αυτούς που αγάπησαν τα παιδιά μας με αποτέλεσμα να αγαπήσουν κι αυτά με τη σειρά τους τη γλώσσα που διδάχθηκαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών των αδερφών ΠΛΑΤΩΝ. Στην Κατερίνα και στο Στρατή που συνεχίζουν με το ίδιο μεράκι αυτό που έστησε ο πατέρας τους ο κύριος Θανάσης. Ένα φροντιστήριο μεθοδικά και επιστημονικά άρτιο με εξαίρετους καθηγητές- ανθρώπους πάνω απ'όλα. Ένα φροντιστήριο πρότυπο που το προτείνω ανεπιφύλαχτα για τους γονείς που θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους.Τέλος ένα ευχαριστώ σε όλες τις καθηγήτριες.

Κέντρα Ξένων Γλωσσών

50xroniaΤα Κέντρα Ξένων Γλωσσών των Εκπαιδευτηρίων Πλάτωνος σας ανοίγουν το δρόμο για να κατακτήσετε τον κόσμο. Γνωρίστε άλλους πολιτισμούς και κουλτούρες και δώστε στα παιδιά σας τη δυνατότητα να αποκτήσουν όσο το δυνατό περισσότερα εφόδια.

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Πλάτωνος διδάσκονται Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά και Τουρκικά από καθηγητές με πολυετή πείρα και γνώση.

Οι σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας και εκμάθησης των ξένων γλωσσών θα καλλιεργήσουν τη θετική στάση σας απέναντι στις ξένες γλώσσες.

Λειτουργούν επίσης τμήματα ενηλίκων, καθώς και ταχύρυθμα τμήματα για εσάς που θέλετε να φρεσκάρετε τις γνώσεις σας ή που έχετε τη διάθεση να μάθετε μια καινούρια γλώσσα.

 

Γνωρίστε μας και είναι σίγουρο ότι θα θέλετε να τα μάθετε όλα.

Δείτε φωτογραφίες από τις εγκατάστασεις μας κάνοντας κλικ Εδώ

Σμύρνης 13 Ασκληπιού 41 Χρυσομαλλούσης 4
smyrnis asklipiou xrisomallousis