Ανάρτηση στο facebook

Αναρτήθηκε στο facebook....

Καλησπέρα κορίτσια...ερώτηση: τι γνώμη έχετε για το προνηπιο κ το νηπιαγωγείο του Πλάτων κ το Μητέρα.. ευχαριστώ πολύ

               iΠλάτων το καλύτερο με διαφορά!!!το συστήνω ανεπιφύλακτα καθώς έχουν πάει και τα δυο μου παιδιά εκεί δυο χρόνια!

Πρώτον έχουν πολυυυύ καλές νηπιαγωγούς που πάνω απ όλα είναι άνθρωποι και αγαπάνε τα παιδιά και δεν το κάνουν σαν αγγαρεία..

Δεύτερον προσφέρουν πάρα πολλές γνώσεις..

Τρίτον έχουν πολύ πλούσιο πρόγραμμα από εκδρομές θεατρικά κλπ...

Τέταρτον έχουν πολύ καλό φαγητό...

Πέμπτον είναι το πιο όμορφο και ασφαλές σχολείο στην πόλη με πολλοίς χώρους για παιχνίδι, για γιορτή κλπ και

Έκτον, εμένα αυτό που μου άρεσε σε αυτό το σχολείο είναι ότι τα παιδιά μου πήγαιναν και έκλαιγαν γιατί δεν ήθελαν να φύγουν το μεσημέρι και ακόμα και τώρα που πλέον πήγαμε σε δημόσιο θυμούνται τις δασκάλες τους και μιλούν με τα καλυτέρα λόγια για αυτές

Παιδικός Σταθμός

Στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των Εκπαιδευτηρίων Πλάτωνος ανήκει ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ.

Με ειδικά μελετημένους χώρους, με ηλιόλουστες αίθουσες, με εξωτερικούς χώρους και γήπεδο με παχύ χλοοτάπητα, με συστήματα, ηχομόνωσης, θέρμανσης και υγιεινής.

Με τα πιο σύγχρονα συστήματα πυρασφάλειας (πυρανιχνευτές και αυτόματοι καταιονιστές-sprinklers), το συγκρότημα είναι το πλέον ασφαλές Εκπαιδευτήριο στη Λέσβο. Κανένα κτήριο Δημόσιο ή Ιδιωτικό δε διαθέτει τέτοια ενεργητική και παθητική ασφάλεια.

Οι ευρύχωροι, φωτεινοί, φιλικοί, χρωματιστοί και ζεστοί χώροι έγιναν για να παρέχουν ασφάλεια και ευκαιρίες για παιχνίδια και δημιουργία. Ο Παιδικός Σταθμός είναι ο προθάλαμος της σχολικής ζωής του παιδιού.

Δεν είναι απλά ένας χώρος φύλαξης των παιδιών. Είναι κέντρο αγωγής των παιδιών προσχολικής ηλικίας με την καθοδήγηση επαγγελματιών, οι οποίοι έχουν κάνει ειδικές σπουδές στη διαπαιδαγώγηση των μικρών παιδιών.

Οι περισσότεροι γονείς στέλνουν πλέον τα παιδιά τους στον Παιδικό Σταθμό από 2 ετών περίπου για περισσότερες ή λιγότερες ώρες καθημερινά. Όλοι όμως επιθυμούν να εξασφαλίσουν το καλύτερο, να βρουν δηλαδή ένα άρτιο οργανωμένο και εξοπλισμένο χώρο, ενώ ταυτόχρονα με την κατάλληλη αγωγή να καλλιεργείται η προσωπικότητα του παιδιού.


Με στόχο την κοινωνική συμπεριφορά των παιδιών (θετική διάθεση, εσωτερική ηρεμία, καλοί τρόποι κλπ.) ο παιδικός σταθμός των Εκπαιδευτήριων Πλάτωνος αλλάζει το δεδομένα στην ιδιωτική προσχολική εκπαίδευση στην πόλη μας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
Ωράριο λειτουργίας προσαρμοσμένο στο νέο ωράριο των Δημοσίων Υπαλλήλων
07:30πμ – 3:30μμ

Δείτε φωτογραφίες από τις εγκατάστασεις μας κάνοντας κλικ Εδώ