Ανάρτηση στο facebook

Αναρτήθηκε στο facebook....

Καλησπέρα κορίτσια...ερώτηση: τι γνώμη έχετε για το προνηπιο κ το νηπιαγωγείο του Πλάτων κ το Μητέρα.. ευχαριστώ πολύ

               iΠλάτων το καλύτερο με διαφορά!!!το συστήνω ανεπιφύλακτα καθώς έχουν πάει και τα δυο μου παιδιά εκεί δυο χρόνια!

Πρώτον έχουν πολυυυύ καλές νηπιαγωγούς που πάνω απ όλα είναι άνθρωποι και αγαπάνε τα παιδιά και δεν το κάνουν σαν αγγαρεία..

Δεύτερον προσφέρουν πάρα πολλές γνώσεις..

Τρίτον έχουν πολύ πλούσιο πρόγραμμα από εκδρομές θεατρικά κλπ...

Τέταρτον έχουν πολύ καλό φαγητό...

Πέμπτον είναι το πιο όμορφο και ασφαλές σχολείο στην πόλη με πολλοίς χώρους για παιχνίδι, για γιορτή κλπ και

Έκτον, εμένα αυτό που μου άρεσε σε αυτό το σχολείο είναι ότι τα παιδιά μου πήγαιναν και έκλαιγαν γιατί δεν ήθελαν να φύγουν το μεσημέρι και ακόμα και τώρα που πλέον πήγαμε σε δημόσιο θυμούνται τις δασκάλες τους και μιλούν με τα καλυτέρα λόγια για αυτές

Πρότυπο Νηπιαγωγείο

 To Νηπιαγωγείο “Ο ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ” είναι το πρώτο Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο στην Μυτιλήνη. Ιδρύθηκε το 2008 και απευθύνεται σε παιδιά νηπιακής και προ-νηπιακής ηλικίας. Στεγάζεται στην αριστερή πτέρυγα του κτηριακού συγκροτήματος των Εκπαιδευτηρίων Πλάτωνος,στη Χρυσομαλλούσα.

Με ξεχωριστάτμήματα προνηπίων και νηπίων.

Με μεγάλους ευήλιους και ευάερους χώρους, με αυλή με χλοοτάπητα ακολουθεί το πρόγραμμα του υπουργείου διανθίζοντάς το με επί πλέον δραστηριότητες (πολλές από αυτές υπάρχουν στον τομέα Φωτογραφίες), όπως Γνωριμία με την Αγγλική γλώσσα με καθηγήτρια που έχει την Αγγλική σαν μητρική γλώσσα, υπολογιστές με ειδικά προγράμματα σε συνεργασία με μεγάλα Ιδιωτικά Σχολεία στην Αθήνα και πολλά άλλα.

Με μοναδικά μέτρα ασφάλειας. Το μοναδικό κτήριο με μέτρα ενεργητικής πυροπροστασίας (με πυρανιχνευτές και αυτόματα συστήματα καταιονισμού- sprinklers) και παθητικής ασφάλειας (πυράντοχα διαμερίσματα και πόρτες) είναι το μόνο που πλοιρεί τις νέες διατάξεις ασφάλειας. Κανένα άλλο Eκπαιδευτήριο του νησιού, οποιασδήποτε βαθμίδας, ιδιωτικό ή δημόσιο, δεν το ανταγωνίζεται με ασφάλεια.

Το Νηπιαγωγείο διαθέτει Σχολικό Λεωφορείο.

Δείτε φωτογραφίες από τις εγκατάστασεις μας κάνοντας κλικ Εδώ