Σχόλια Γονέων

μιχαλησ ευσταθιου

31 ΙΟΥΛΙΟΥ 1:02 Μ.Μ.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη συνεργασία! Εμπιστευτήκαμε το παιδί μας στους καλύτερους και πολύ έμπειρους δασκάλους! Ευχαριστούμε πολύ ιδιαίτερα την κυρία Ιωάννα η οποία φέρθηκε στο παιδί μας πρώτα σαν μητέρα δείχνοντας του πως θα είναι σωστός άνθρωπος κ έπειτα σαν δασκάλα διδάσκοντας του όλα αυτά τα σημαντικά πράγματα όλη τη χρόνια! Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας χαρίσατε όμορφες στιγμές στις γιορτούλες του σχολείο με τα παιδάκια μας! Είστε οι καλύτεροι στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης και το αξίζετε!!!! Σας ευχαριστούμε πολύ, οι γονείς του Σαββα

14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 / ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ

Λία Μπαμπινιώτη:

Ήταν όλα τέλεια!!!! Όλες οι δασκάλες είναι άψογες. Θέλω να ευχαριστήσω την δασκάλα μας κυρία Maria Kanellopoulou, που αγάπησε τα παιδιά μας και τους έμαθε πάρα πολλά. Στενοχωριεμαι που θα πρέπει να αφήσουμε αυτο το όμορφο σχολείο με τις άψογες δασκάλες του και όλο το προσωπικό.

Από Παναγιώτη κ Ειρήνη Κανδύλη :

Συγχαρητήρια γι αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα της γιορτή τέλους. Όλες οι δασκάλες που είναι εκεί είναι άξιες επαίνων από τα τμήματα του παιδικού μέχρι κ του προνηπιου κ του νηπιαγωγειου.Εγω προσωπικά θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη κυρία μας (κυρία Ιωάννα) γι αυτόν τον δημιουργικό χρόνο του γιου μου στο προνηπιο. Λυπάμαι πάρα πολύ που πρέπει να αφήσουμε αυτό το σχολείο πρότυπο της Μυτιλήνης. Κ παλι συγχαρητήρια!

ΒΑΣΩ ΜΑΚΡΗ

Από τις πιο όμορφες σχολικές γιορτές!!!!άξιοι συγχαρητηρίων όλοι όσοι βοήθησαν και προσπάθησαν για αυτό το αποτέλεσμα!!κρίμα που ήταν τελευταία μας γιορτή σε αυτό το σχολείο!εύχομαι και οι επόμενες χρονιές στο σχολείο σας να είναι το ίδιο δημιουργικές και αξέχαστες για αυτά τα μικρά εύπλαστα ανθρωπάκια!! συγχαρητηρια για αυτό το σχολείο πρότυπο που έχετε δημιουργήσει

 

ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΚΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 2017

ΒΑΣΩ ΜΑΚΡΗ 13-12-2017

Όλα ήταν υπέροχα!!!σε κάθε γιορτή φαίνεται το πόσο πολύ δουλεύουν και αγαπούν οι παιδαγωγοί τα παιδάκια μας!!! συγχαρητήρια σε όλους σας και καλές γιορτές!!

Πρότυπο Νηπιαγωγείο

 To Νηπιαγωγείο “Ο ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ” είναι το πρώτο Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο στην Μυτιλήνη. Ιδρύθηκε το 2008 και απευθύνεται σε παιδιά νηπιακής και προ-νηπιακής ηλικίας. Στεγάζεται στην αριστερή πτέρυγα του κτηριακού συγκροτήματος των Εκπαιδευτηρίων Πλάτωνος,στη Χρυσομαλλούσα.

Με ξεχωριστάτμήματα προνηπίων και νηπίων.

Με μεγάλους ευήλιους και ευάερους χώρους, με αυλή με χλοοτάπητα ακολουθεί το πρόγραμμα του υπουργείου διανθίζοντάς το με επί πλέον δραστηριότητες (πολλές από αυτές υπάρχουν στον τομέα Φωτογραφίες), όπως Γνωριμία με την Αγγλική γλώσσα με καθηγήτρια που έχει την Αγγλική σαν μητρική γλώσσα, υπολογιστές με ειδικά προγράμματα σε συνεργασία με μεγάλα Ιδιωτικά Σχολεία στην Αθήνα και πολλά άλλα.

Με μοναδικά μέτρα ασφάλειας. Το μοναδικό κτήριο με μέτρα ενεργητικής πυροπροστασίας (με πυρανιχνευτές και αυτόματα συστήματα καταιονισμού- sprinklers) και παθητικής ασφάλειας (πυράντοχα διαμερίσματα και πόρτες) είναι το μόνο που πλοιρεί τις νέες διατάξεις ασφάλειας. Κανένα άλλο Eκπαιδευτήριο του νησιού, οποιασδήποτε βαθμίδας, ιδιωτικό ή δημόσιο, δεν το ανταγωνίζεται με ασφάλεια.

Το Νηπιαγωγείο διαθέτει Σχολικό Λεωφορείο.

Δείτε φωτογραφίες από τις εγκατάστασεις μας κάνοντας κλικ Εδώ